fbpx
page-header

Bokserska

Projekt wnętrz mieszkania na osiedlu Bokserska na warszawskim Służewcu. 

Mieszkanie ma powierzchnię 70 m2 i zostało zaprojektowane dla młodej pary z dzieckiem, w stylu nowoczesnym. We wnętrzach dominuje biel, wzmocniona jasnoszarą posadzką z mikrocementu, przełamana drewnem. 

Kuchnia, otwarta na salon, zaprojektowana została jako drewniana rama, wewnątrz której umieszczony został dodatkowy rząd szafek i jasnoszary blat i backsplash ze spieku kwarcowego. Naprzeciwko zabudowy zaproponowano podwyższoną wyspę, na której przedłużeniu w stronę okna zakomponowano piękny, drewniany stół jadalniany. W strefie salonu znalazła się wygodna sofa narożna, a vis-a-vis niej – ściana z TV z kołnierzem drewnianym, zawijającym się na przedpokój w taki sposób, że tworzy małą konsolkę.

Obok wejścia do mieszkania znajduje się mała toaleta i gabinet, który pełnić ma funkcję domowego biura. Idąc dalej korytarzem, ubranym w duże lustra, znajduje się łazienka, sypialnia master i pokój dziecka. Charakter tych pomieszczeń utrzymany jest w tym samym klimacie co strefa dzienna. 


Projekt: 2022
Planowana realizacja: 2023
Powierzchnia: 70 m2